Behandlingar
McKenziemetoden
Den är en effektiv metod för diagnostik och behandling av smärta i rygg, nacke, armar eller ben. Metoden är särskilt känd för sin effektivitet vid ryggbesvär. Metoden nöjer sig inte med att bedöva smärtan, utan strävar efter bot och långsiktig hjälp mot problemen. När man förstått vilken typ av problem det rör sig om kan man utarbeta en effektiv strategi för att åtgärda felet.
Läs mer >>>

Ortopedisk manuell terapi (OMT)

OMT är ett specialistområde inom sjukgymnastiken där man arbetar med undersökning, behandling och förebyggande av smärta i rygg, leder, muskler och nerver. OMT är ett specialist- område inom karaktärsämnet sjukgymnastik (fysioterapi). Utgående från en helhetssyn görs en analys av patientens sjukhistoria, smärt- och funktionsstatus, vari ingår manuellt utförd undersökning av leder, muskler och nerver i rygg och extremiteter.
Läs mer >>>

Rehabiliterande träning

Akupunktur
Akupunktur är en behandlingsmetod med mångtusenårig tradition. I Sverige "godkändes" akupunktur s?sent som 1984. Det innebar att legitimerad sjukvårdspersonal efter genomgången utbildning fick rätt att utöva akupunktur som smärtlindring. Det är allts? inte tillåtet att behandla andra symtom eller sjukdomar annat än i forskningssyfte.
Läs mer >>>

?Wiiks WebByr?/a>